Mall of Split otvara se u četvrtak

SPLIT – Drugi po veličini trgovački centar u Hrvatskoj vrijedan 1,4 milijarde kuna ‘Mall of Split’, u četvrtak u 11 sati otvara vrata građanima koje sve do nedjelje osim kupovine i razgledavanja očekuju bogat program, nagradne igre i koncerti te besplatni gradski autobusni prijevoz, najavljeno je u srijedu na konferenciji za medije. Predstavnik investitora i direktor centra Kristijan Gelo kaže da su svi dućani spremni i najavljuje otvorenje centra koji se smjestio na 60.000 kvadratnih metara te ima 2500 parkirnih mjesta. Split će, po njegovim riječima, zahvaljujući otvaranju novoga ‘Malla’ biti prepoznat kao shopping destinacija za domaće i strane turiste.
“Kada je u Hrvatskoj bilo najteže, u kriznim vremenima mi smo bili najveća privatna investicija, a tijekom gradnje zaposlili smo više od tisuću ljudi te su većinom posao dobile splitske tvrtke. Ovdje će stalno biti zaposleno 1600 radnika”, kazao je Gelo.
Zanimljivo je kako će radnici zaposleni u Mall of Splitu, žele li prilikom dolaska na posao svoja vozila parkirati u garaži centra, to moći samo uz mjesečno plaćanje u iznosu od 400 kuna. Upitan zašto je tomu tako, menadžer Mall of Splita Boštjan Brantuša je odgovorio da se to moralo napraviti kako bi dovoljan broj parkirališnih mjesta bio na raspolaganju kupcima.
“Zato smo dogovorili besplatan prijevoz gradskim autobusima i ponudili djelatnicima da koriste i te usluge”, kazao je Brantuša i dodao da će na mogući prometni krkljanac oko
centra odgovoriti na sve moguće načine, te sve riješiti dodatnim investicijama u budućnosti stanovi Beograd

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: