U Portonovi uloženo tri puta više od plana

HERCEG NOVI – Azmont Investments će 2015. završiti sa ukupnom investicijom od oko 150.450.000 eura, računajući od trenutka ulaska na tržište u 2013. godini, što znači da je uloženo tri puta više nego što je planirano za Portonovi rizort, saopštio je, u razgovoru za Radio Jadran, zamjenik izvršnog direktora za operacije u Azmont Investmentsu, Stevan Milić. Podsjeća da je planirana investicija za period od četiri godine, (do 2016.), 52.000.000 eura, odnosno za period od 8 godina (do 2020. godine) 258.000.000 eura.
Za kompaniju Azmont Investmenst 2015. godina je iz mnogo razloga bila interesantna i izazovna. Istovremeno, ona je samo najava još dinamičnije i zanimljivije godine, kazao je Milić.
“U Azmontu smo veoma ponosni na ono što smo postigli do sada. Posljednje tri godine smo, zajedno sa partnerima i zainteresovanim stranama, radili intenzivno kako bismo Portonovi projekat učinili cjelinom. U 2015. godini smo dokazali našu posvećenost namjeri da Crnu Goru pozicioniramo na svjetskoj mapi visoko-luksuznih destinacija. Ovo je naš san i ponosni smo što ga dijelimo sa crnogorskom Vladom, partnerima i zaposlenima”, istako je Milić ocjenjujući dosadašnje učinke kompanije.
Prema njegovim riječima, Azmont Investments je investitor sa jasnom vizijom i ambicijom da bude kompanija svjetske klase koja radi na kreiranju ekskluzivnog višenamjenskog rizorta, po svjetskim standardima, kakav će biti Portonovi.
“Portonovi je naš prvi projekat ovdje i naša pažnja je fokusirana na njega. S druge strane, istovremeno istražujemo mogućnosti za dodatne investicije. U posljednjem kvartalu 2015. godine smo najavili da smo zainteresovani za ulazak na finansijski sektor, a nakon zvaničnog odobrenja od strane Centralne Banke Crne Gore imaćemo Azmont banku u Crnoj Gori”, tvrdi Milić.
Na pitanje dokle se stiglo sa projektom izgradnje kompleksa i kada će biti okončana izgradnja “Lower village-a”, on kaže da će naredne tri godine, naročito 2016. i 2017.
biti veoma dinamične i aktivne u izgradnji. Mnogo je posla i moramo raditi intenzivno sa partnerima, ističe Milić i napominje da je italijanska kompanija,
Pizzarotti & C. S.P.A glavni izvođač radova, koji će unijeti novu dinamiku u izgradnju jedinstvenog Portonovi rizorta iznajmljivanje stanova

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: