Kreće državno iznajmljivanje stanova

Ono čega ima mnogo je prostor. Jedna obitelj može sasvim pristojno živjeti možda i uz najnižu cijenu najma u Zagrebu. Riječ je stanovima na izuzetno atraktivnim lokacijama.
Jedan od takvih stanova nalazi se na zagrebačkom Kvaternikovom trgu. Ova lokacija još je atraktivnija, nešto manji stan na zagrebačkom Kvatriću u sličnom je stanju kao onaj prethodni, bivši stanari ostavili su poster iza sebe, ali i jako loše zidove, pod, također je potrebno dosta ulaganja.
‘Država u ovom slučaju kao vlasnik bi morala na neki način refundirati onaj iznos novca koji se odnosi na neke veće zahvate, u konstrukciju, instalaciji, ali one kozmetičke zahvate to je uvijek nešto što ide na teret najmoprimca’, rekao je Čičak.
Stanovi se izdaju na pet godina, a hoće li ih dalje iznajmljivati, odluka je vlasnika. No ponovno će biti proveden natječaj. Strogo je zabranjeno i davati ih u podnajam. Povremena kontrola provjeravat će koriste li se u svrhu u koju su izdani. A prije nego što odluče postati privremeni vlasnici ključeva ovih stanova, svi zainteresirani građani moći će ih prethodno razgledati stanovi

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: